foietajul se scoate din frigider si se la sa la temperatura camerei.
cuptorul se preincalzeste la 220 grade.
ardeiul si rosiile se taie marunt si se calesc cateva minute.
maslinele se taie rondele.
ouale, faina, laptele se omogenizeaza bine si se adauga condimentele, sarea si piperul.
se pune in tava de tarta unsa cu putin unt foaia de foietaj si se inteapa cu furculita. peste foietaj se adauga ardeiul si rosiile calite, apoi compozitia de ou, tonul scurs in prealabil si rupt bucatele si maslinele .
se coace la cuptor. e gata cand trece testul scobitorii.
e delicioasa , se serveste si calda si rece, cu salata de morcov ras cu ulei si otet balsamic.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise