Se bat 3 oua. Se adauga 3 linguri de zahar, 3 linguri de faina amestecate cu 1 lingurita de praf de copt, 1 zahar vanilat, 3 linguri de ulei. Se toarna compozitiz in forma de tarta si se da la cuptor. Cand este gata se scoate din forma si se lasa sa se raceasca.
Se face budinca conform instructiunilor de pe plic cu 500 ml lapte si 3 linguri de zahar si se lasa sa se raceasca.
Cand s-au racit bine, se intinde budinca pe tarta si se presara strugureii.
Se prepara tort gelee cu apa si o lingura de zahar si se pune deasupra fructelor.
Se da la rece si se serveste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise