Incearca rețeta noastra simpla si delicioasa de tarta cu spanac, branza sarata si aluat de casa. Urmeaza pas cu pas reteta pentru a prepara o tarta savuroasa si usor de facut, ideala pentru orice ocazie!
Pentru aluat, folosim robotul de bucatarie. Punem ingredientele in robot si cu pulsuri facem aluatul-se aduna faramiturile pana este aluat si se lasa la rece cateva minute.
Se pregateste umplutura-spanacul curatat si spalat, il prajim intr-o tigaie cu putin ulei de masline si usturoiul maruntit, cateva minute si lasam sa se raceasca.
Mixam branza cu ouale si adaugam spanacul si potrivim gustul cu piper, mai putina sare pentru ca branza e sarata.
Se incalzeste cuptorul la 200 grade C.
Pe o tava de tarta, se intinde 3/4 de aluat, se asaza si pe margini si se inteapa cu furculita.
Se toarna umplutura pe aluat si din restul de aluat se face ca un grilaj deasupra.
Se amesteca galbenusul cu lapte si se unge tarta pe deasupra si se presara cu susan.
Minunata tarta pentru cina sau ca o gustare.
Mai puteti incerca si reteta de rulouri aperitiv din foietaj cu spanac si cascaval, placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj sau spanac cu ton. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise