In tigaia cu unt incins se caleste partea alba de la praz taiata rondele, se adauga ciupercile feliate, iar dupa ce a scazut apa din ele se adauga leurda spalata si taiata marunt, patrunjelul, sare,piper iar dupa 4-5 min se da deoparte.
Se tapeteaza forma de tarta cu aluat, lasand aluatul sa cada peste marginile formei, se rastoarna compozitia cu praz, deasupra se pun cubulete de cascaval adancite cu mana in umplutura. Intr-un bol se bat ouale cu smantana, parmezan, nucsoara si se rastoarna peste praz. Se adauga deasupra bucati de mozzarella, se pliaza marginile aluatului peste toata umplutura se unge cu ou batut. Se lasa la cuptor 40 min la foc moderat, pana se rumeneste.
Se serveste imediat cu putin ketchup.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise