1.Se framanta un aluat din faina cernuta si amestecata cu pesmetul si praful de copt.ou amestecat cu untul topit si un praf de sare.Se intinde in foaie rotunda(se intinde intre folie de plastic) apoi se aseaza in forma unsa cu un pic de unt ,se inteapa cu furculita.
2.Se amesteca crema de branza cu smantana cu oul si un praf de sare,se adauga si un praf de busuioc,dupa gust,cu jumatate de ardei taiat cubulete mici si cu mazarea fiarta si scursa bine.
Se toarna umplutura in forma peste blat,se decoreaza cu rosioarele feliate si cu restul de ardei ramas,se presara cateva boabe de mazare si se da la cuptor pentru 30 de minute,la foc potrivit.Se portioneaza in felii dupa ce s-a racit un pic.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise