Tarta cu fructe si budinca

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 foaie sau 2 daca sunt mai mici ptr cremes
  • -1 budinca de vanilie sau banane
  • -250gr lapte
  • -250gr frisca batuta tare
  • -fructe:capsuni, kiwi, portocale,caise ce fructe va plac
  • -gelatina ptr pus peste fructe sa nu-si schimbe culoarea

Mod de preparare

Se coace foaia si se lasa la racit. Intre timp se face budinca, se amesteca cu frisca si se pune la frigider. Se aseaza foaia pe un platou si se intinde budinca cu frisca amestecata apoi o ornam cu fructele taiate felii(foto). Se face gelatina care se pune peste fiecare fruct ca sa nu-si schimbe culoarea dupa o vreme. Se lasa sa stea un pic apoi se poate servi.

Enjoy!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise