Blatul: se pun intr-un vas 3 oua si un pahar jumatate de zahar si se amesteca apoi se adauga uleiul, iaurtul un praf de copt si faina cat cuprinde (aluatul sa fie asemanator la consistenta cu cel de pandispan). Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu faina si se lasa la cuptor 30-40 min in functie de cuptor. Dupa ce blatul este facut se lasa putin la racit iar apoi se taie partea de deasupra care este un pic mai rumenita. Separat se prepara budinca dupa instructiunile de pe ambalaj si se toarna pe blat. Se lasa la racit (la temperatura camerei) si apoi se orneaza cu fructele dorite. Peste fructe se toarna gelatina care la fel se prepara dupa instructiunile de pe ambalaj. Se da la frigider pentru minim 1 ora si apoi se serveste. Pofta Buna!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise