Tarta cu ciuperci si sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 1 cana si 3/4 faina alba
  • 125 gr margarina rama
  • 1/2 lingurita sare
  • 5-6 linguri apa (doar cat e necesara ca aluatul sa stea la un loc)
  • Umplutura:
  • 2 cepe albe
  • 300gr sunca taiata cubulete
  • 200gr cascaval
  • o cutie ciuperci taiate
  • Glazura:
  • 2 cutii smanatana
  • 2 oua

Mod de preparare

Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 2 centimetri, si se aseaza in tava de tarta, unsa in prealabil cu margarina.

Aluatul se inteapa cu o furculita ca sa nu se ridice la copt.

Ceapa, ciupercile, sunca se calesc in 2 linguri de unt si se pun peste aluat. Se rade cascavalul.

Deasupra se pune smantana batuta cu ouale si se da la cuptor. Se lasa la foc potrivit aproximativ 20-30 minute.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise