Pentru aluat se pune faina intr-un bol si se sareaza dupa gust. Se adauga untul si se framanta bine iar apoi se adauga si oul si se framanta in continuare. Apoi se adauga si cele 2 lingurite de apa si se framanta pana cand aluatul devine foarte fin. Aluatul se lasa apoi cel putin o ora intr-un loc rece la odihnit.
Intre timp se rade branza , ouale se amesteca cu smantana si se adauga nucsoara macinata, piperul si sare.
Se incinge cuptorul. Aluatul se intinde pe o suprafata de lucru presarata cu faina si se intande cu pana ce veti obtine o forma rotunda care sa intre in tava de copt. Se introduce aluatul apoi in tava si se inteapa pe alocuri cu o furculita. Se pune la cuptor pentru 15 minute.
Dupa 15 minute scoateti aluatul din cuptor, presarati branza rasa si compozitia de ou si se mai pune la cuptor pentru inca 15 minute
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise