Blatul:
Batem albusurile spuma cu zaharul, apoi adaugam treptat galbenusele.Cernem faina si o adaugam treptat mixului de oua si zahar.
Tapetam forma cu unt si faina si adaugam aluatul de pandispan. Il coacem la 170°C, cuptor preincalzit, pentru 20 minute.
Il scoatem din cuptor, il lasam sa se raceasca cel putin 20 de minute si il taiem in doua foi de circa 1 cm fiecare.
Crema:
Pisam capsunile cu o furculita si le amestecam cu zahar, le lasam sa stea 5 minute.
Intre timp batem frisca. Amestecam capsunile cu mascarpone si apoi le adaugam peste frisca.
Insiropam blatul, turnam crema o nivelam, punem celalalt blat peste si decoram.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise