Se bat 3 oua cu 3 linguri de zahar si 3 linguri de faina. Se adauga 3 linguri de nuci pisate. Se toarna compozitia intr-o forma de tarta si se da la cuptor. Se scoate cand e gata si se lasa la racit.
Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic si se lasa sa se raceasca.
Cand s-au racit, se intinde budinca pe blat si se orneaza cu caise. Se presara 5 linguri de nuca tocata si prajita, iar deasupra se toarna un tort gelee preparat cu apa si zahar conform instructiunilor de pe plic.
Se bat 100 ml de frisca si se orneaza tarta.
Se da la rece si se serveste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise