Intr-o tava yena punem aluatul de foietaj cu tot cu hartie de copt, sa acopere si marginile.
Intr-o tava yena punem aluatul de foietaj cu tot cu hartie de copt, sa acopere si marginile, il intepam cu furculita din loc in loc si il dam 4-5 minute la cuptorul preincalzit la 190°C .
Intre timp, dovlecelul il curatam de coaja si il dam pe razatoare mica.
Intr-un bol adaugam branzeturile, ouale si smantana, amestecam bine, adaugam dovlecelul scurs de zeama, faina cu praful de copt si condimentam cu sare si busuioc dupa gust.
Compozitia rezultata o turnam peste aluatul de foietaj scos din cuptor, adaugam bucati de rosii din loc in loc si presaram putin busuioc deasupra.
Dam tava la cuptor la 180°C pentru 40-50 minute sau pana ce tarta s-a rumenit frumos deasupra.
Se serveste calduta sau rece!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise