Pentru aluat, amestecam ingredientele.
Pentru aluat, amestecăm ingredientele până când obţinem aluat omogen, apoi dăm aluatul la rece 30 minute.
Pentru umplutură, amestecăm brânza, smântâna, ouăle şi zahărul pudră. Scoatem aluatul de la rece şi îmbrăcăm o formă de tartă, ridicând aluatul şi pe margini.
Turnăm umplutura peste aluat, apoi aşezăm piersicile peste umplutură. Dăm tarta la copt 35-40 minute, la foc mediu, până când aluatul s-a rumenit, iar brânza s-a întărit puţin. Lăsăm tarta să se răcească complet, apoi o dăm la rece. Este minunată şi foarte cremoasă.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise