Tarta cu branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 iaurturi naturale
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri de faina
  • 2 cutii branza crema tip filadelfia
  • coaja de la o lamaie
  • 150 gr biscuiti sfarmati
  • 75 gr margarina rama
  • un varf de praf de copt

Mod de preparare

Biscuiti si amesteca cu margarina pana devine o pasta omogena, dupa care intr-o tava de tort rotunda se aseaza pe fundul tavii ouale, iaurturile, zaharul, faina, branza, coaja de lamaie plus o cutie de lapte condensat. Se amesteca toate si se pune peste blatul de biscuiti, se da la foc in cuptor 25-35 min.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise