Tarta Brownie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Tarta Brownie

Ingrediente

  • 80 gr faina (4 linguri)
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 80 gr ciocolata neagra
  • 80 gr unt
  • 200 gr zahar tos
  • 2 oua mari, batute usor
  • o lingurita esenta de vanilie
  • 100 gr zmeura prospata
  • 100 ml frisca batuta

Mod de preparare

1. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si sarea, apoi le dam deoparte.

2. Intr-o cratita fierbem la foc mic ciocolata si untul, amestecand continuu. Dupa ce se topeste, le luam de pe foc si adaugam zaharul, ouale, esenta de vanilie si la sfarsit, compozitia cu faina, amestecand pana la omogenizare.

3. Ungem cu unt o forma de tarta cu diametrul de 23-24 cm si turnam in ea compozitia.

Coacem in cuptorul preincalzit timp de 20-25 minute la foc potrivit.

4. Lasam sa se raceasca si servim feliile de tarta ornate cu frisca si zmeura proaspata.

Pofta buna!

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise