Tandori chicken:
Se incalzeste cuptorul la 220 grade,se spala bucatile de pui si se pun la uscat pe servetele.Se pun bucatile de pui intr-un castron si se pune peste ele putina lamaie, apoi se ung pe toate partile cu pudra tandoori, sare si se pun apoi in iaurt.Se aseaza bucatile de pui una langa alta pe o tava unsa cu ulei, incalzita in prealabil in cuptor.Se coace timp de 15-20 minute.
Curry cu legume:
Se curata si se spala mazarea,morcovul,prazul si ceapa. Taiem ceapa marunt,morcovul fasiute subtiri,iar prazul bucatele de circa 1 cm.Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se caleste ceapa la foc moderat,se adauga usturoiul si ghimbirul si se prajesc 2 minute, amestecand continuu.Se adauga apoi morcovul,mazarea si prazul,apoi adaugam boiaua iute, turmericul, chimenul, coriandrul, boiaua dulce, si se prajesc incet 3 minute. Se adauga orezul spalat si scurs in prealabil.Adaugam supa de legume,sucul de lamaie si nuca de cocos.Se da in cateva clocote,apoi punem vasul la cuptor pana cand orezul absoarbe toata zeama.Se serveste cald alaturi de bucatele din piept de pui.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise