Taitei cu pui

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4 persoane
  • 500 g taitei
  • 4 pulpe superioare de pui
  • coriandru
  • rozmarin
  • piper
  • boia dulce
  • sare
  • ulei de masline
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • patrunjel

Mod de preparare

Se condimenteaza pulpele de pui cu sare, piper, boia dulce de ardei, rozmarin si coriandru, dupa gust si se lasa la marinat, la frigider circa 3 ore. Pulpele marinate se stropesc cu ulei si o ceasca cu apa si se dau la cuptor pentru circa 50 de minute. In paralel, se adauga taiteii, in apa clocotita in care s-a pus un praf de sare si o lingurita de ulei si se lasa circa 10 minute la fiert. Dupa ce sunt fierti, se scot si se clatesc in apa rece. Intr-o tigaie antiaderenta se calesc ceapa si usturoiul verde, peste care se adauga taiteii. Peste compozitia din tigaie se mai adauga boia dulce, sare si putin piper. Cand sunt gata se adauga peste taitei si pui, patrunjel tocat marunt.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise