Taietei de casa cu sos de rosii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g taietei de casa
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 50g sunca cruda si afumata( optional)
  • 1 cutie rosii cuburi in bulion
  • 1 lingurita pasta de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei
  • 50g cascaval

Mod de preparare

Taieteii se fierb in 3 litri apa cu sare. Ceapa, usturoiul si sunca se taie marunt si se calesc in putin ulei .Se adauga rosiile si pasta de ardei si se mai lasa pe foc aproximativ 20 minute, apoi se adauga sare si piper dupa gust si 1/2 lingurita de busuioc. Se amesteca cu pastele si se presara putin cascaval razuit.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise