Taietei cu sos rece de iaurt

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci),
  • 2 pahare iaurt (300 g),
  • un catel de usturoi,
  • o legatura patrunjel verde,
  • o legatura busuioc,
  • 1/2 legatura cimbru verde,
  • sare,
  • 1/4 lingurita cimbru,
  • 2 linguri susan,
  • 300 g taietei

Mod de preparare

Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt.

Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza.

Se fierb taieteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise