Taietei cu smantana

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame taitei;
  • 100 grame unt;
  • 300 grame smantana;
  • 150 grame cascaval ras;
  • sare, piper, boia de ardei.

Mod de preparare

Se pune o oala cu apa la incalzit pe foc, se adauga o lingura de sare iar cand apa da in clocot se pun taiteii.

Cat timp fierb taiteii, se pregateste separat un sos din smantana, 100 grame cascaval ras, sare, piper si boia de ardei.

Se pregateste o forma de aragaz, termorezistenta, se topeste cantitatea de unt si se pun peste taiteii care in prealabil au fost bine scursi de apa.

Taiteii astfel pregatiti, se pun in forma de aragaz, se adauga sosul pregatit anterior, se amesteca cu taiteii, se presara deasupra restul de cascaval si se dau la cuptorul incins timp de 5 - 6 minute, la foc moderat.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Descopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise