Taietei cu salata creata si fistic

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g taietei,
  • sare,
  • o ceapa,
  • o salata creata (de culoare rosu-maroniu),
  • 100 g cascaval ras,
  • 50 g fistic,
  • 20 g unt sau margarina,
  • 2 linguri vin alb,
  • piper,
  • 75 g smantana.

Mod de preparare

Se fierb taieteii in apa cu sare si se lasa sa se scurga.

Se curata ceapa si se toaca marunt.

Se spala salata, se scurge si se taie fasii subtiri. Fisticul se zdrobeste (sau se macina in masina de cafea).

Se caleste ceapa in untul incins, se adauga salata si 2 linguri de apa si se lasa un minut sa se dunstuiasca.

Se toarna vinul, se gusta de sare si piper, apoi se adauga smantana si jumatate din cascavalul ras.

Se toarna sosul astfel preparat peste taietei, se amesteca bine si se presara fisticul zdrobit si restul de cascaval ras.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise