Taietei cu carne si ardei iute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 linguri ceapa tocata,
  • 2 linguri usturoi taiat marunt,
  • 300 g pulpa de vita,
  • 1 dovlecel mic,
  • 1/16 l vin alb sec,
  • 1/16 l smantana subtire,
  • 4 linguri cu varf parmezan (sau cascaval) ras,
  • 1 ardei iute (rosu),
  • sare,
  • piper,
  • 400 g taietei.

Mod de preparare

Se taie carnea fasii si se calesc in uleiul incins ceapa si usturoiul. Se adauga si carnea si se prajeste, pana ce se coloreaza usor.

Se stinge cu vin, se incorporeaza smantana si se lasa sa fiarba incet, dupa care se incorporeaza si coaja de dovlecel (nu miezul!) taiata fasii subtiri, ardeiul iute taiat marunt si parmezanul (sau cascavalul) ras.

Se fierb taieteii al dente si se servesc fierbinti, cu sosul de carne si ardei iute.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise