Tagliatelle cu somon si lime

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tagliatelle cu somon si lime

Ingrediente

  • 300 gr tagliatelle
  • 300 gr somon
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lime
  • 1 legatura de patrunjel
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Somonul se curata si se spala, apoi se taie cubulete.

Incingem uleiul de masline intr-o tigaie, apoi adaugam usturoiul si 1/2 legatura de patrunjel tocat. Calim foarte putin apoi adaugam cuburile de somon.

Prajim somonul usor pe ambele parti, apoi turnam sucul de la lime. Mai lasam pe foc 2 minute. Cand tagliatellele sunt fierte, se scurg si se pun in tigaie peste somon, apoi se amesteca si se mai lasa pe foc cateva minute.

Se adauga restul de patrunjel verde.

Se servesc fierbinti.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise