Se taie legumele felii. Muschiul de vita se taie bucati de marimea unui deget si se pune la prajit in unt, impreuna cu usturoiul. Se lasa la prajit 5 minute, amestecand permanent.
Se stinge cu smantana si sos de rosii, apoi se adauga legumele taiate si busuiocul.
Intre timp se fierb separat tagliatellele in apa cu sare, apoi se scot din apa si se scurg bine.
Se adauga in tigaie amestecandu-se bine cu sosul si se condimenteaza cu sare, piper si chili.
Se serveste cu felii de parmezan.
Reteta face parte din a 2-a editie a programului de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications, in perioada februarie – decembrie 2015. in luna februarie promovam bucataria italiana iar restaurantul partener al proiectului este Bellini Tineretului.
Reteta italiana ”Tagliatelle con vitelo” a fost oferita si preparata de Bellini Tineretului si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific italian din Bulevardul Gheorghe sincai, nr. 2-4, Sector 4, Bucuresti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise