Tagliatele cu pui si ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 6 portii:
  • 500g piept pui,
  • 300g ciuperci,
  • 200g smantana dulce,
  • 150g bacon,
  • sare,piper,patrunjel,
  • 100g unt
  • 400g tagliatele.

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu sare si ulei. In untul incins se calesc ciupercile taiate felii pana se inmoaie. Se adauga pieptul fiert taiat cubulete si baconul si se lasa la calit impreuna cu ciupercile. Cand sunt aproape gata se adauga smantana dupa care se asezoneaza cu patrunjel. Se poate servi cu chilli si parmezan dupa preferinte.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise