Tagliatele cu ciuperci si sunca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr de sunca, 200gr de ciuperci proaspete, 1 ardei gras, 1 ceapa, 1 legatura de marar, 1 ceasca de vin alb, 300 gr de smantana, sare, piper;
  • 300 gr tagliatele.

Mod de preparare

Sunca se taie fasii calindu-se apoi cu ciupercile taiate. Se adauga ardeiul taiat marunt si vinul alb. Dupa ce se calesc in putin ulei sau unt, se adauga smantana. Ceapa se taie in doua si se pune in compozitie(la sfarsit se scoate din aceasta).Se lasa compozitia pe foc pana cand devine un sos. Se pune mararul tocat marunt,se adauga sare si piper dupa gust.

Separat se fierb tagliatelele, se scurg si se pun in farfurie. Peste acestea se adauga sosul.

Pofta buna!

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise