Tagliata de carne la gratar

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Tagliata de carne la gratar

Ingrediente

  • 500g carne de vita pt gratar
  • ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Carnea se taie felii mai groase,se unge cu ulei se pune pe gratarul incins bine;

Se coace 5 minute pe o parte,si 5 minute pe partea cealalta,nu se intoarce de mai multe ori,nu se inteapa cu furculita,dar mai ales nu se sareaza in timpul coacerii;

Se scoate pe un fund de lemn se lasa 2 minute,se taie cu cutitul pe firul carnii,se serveste alaturi de-o garnitura de cartofi sau o salata!

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise