Tacos stil mexican

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa tocata fin
  • 1/2 ceapa taiata in patru
  • 2 catei usturoi
  • 800 gr. carne macra de vita(muschi)
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • pudra de chilli
  • 3 linguri ulei.

Mod de preparare

Intr-o oala se pune carnea de vita cu 500 ml.apa,ceapa taiata in patru, usturoiul,3 linguri purda de chilli,sare si piper si se lasa la foc foarte mic sa fiarba aproximativ 3 ore sau pana cand carnea se desface cu furculita.Cand carnea este gata se scoate pe o farfurie si se lasa 15 minute la racit dupa care se ia si se desface cu getele ramanand ca franjurii.Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,jumatate de ceapa tocata marunt si carnea.Se lasa la calit adaugand cate putina zeama in care a fiert carnea pana va deveni moale.

Se serveste in felul urmator: se incalzeste o lipie,se pune carne in mijlocul lipiei ,putina ceapa tocata fin,se presara putin coriandru,se stropeste cu putina zeama de lamaie verde,se impatura in doua si se mananca cald.

Buen provecho!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise