TACI SI INGHITE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g apa
  • 200g malai
  • 250 g branza
  • 6 oua
  • 200 g smantana

Mod de preparare

Se pune apa la fiert, dupa ce da in clocot se pune malai pana se optine o mamaliguta moale, se mesteca intr-una. Se pun 150 g branza rasa, smantana. Se pune compozitia intr-o tava. Se face cate o urma cu lingura si in fiecare urma se pune un ou si apoi se pune si restul de branza pe deasupra. Se baga la cuptor 20 de minute.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise