Tıri inabusiti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg tiri (peste) proaspeti
  • 1legatura de patrunjel
  • 2roşii
  • 1legatura de marar
  • jumate lamie zeama
  • 3linguri de ulei
  • 2 cepe
  • piper negru
  • sare
  • 1lingura bulion

Mod de preparare

Se taie ceapa mica, roşiile, patrunjelul, mararul se taie mic. Se adauga toate pe rand, se curata tırii, se ia capetele si se scoate osul de la mijloc iese foarte usor, se adauga si tırii. Se pune 2 pahare de apa si se acopera, se lasa la foc mic pana compozitia ramine fara apa dar sa nu se amestece foarte mult. Peştele sa nu se sfarame. Este o mincare foarte usoara, superba, linga ea salata de salata verde. In ea, ceapa verde se adauga zeama de lamie şi ulei.

Pofta buna.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise