1.Inmoaie gelatina in apa rece.Bate frisca si adauga zaharul.Scoate putin di acest preparat, adauga gelatina stoarsa si pune-o pe foc ca sa se dizolve.Adauga frisca ramasa.Imparte aceasta compozitie in 3 parti egale si in fiecare parte adauga cate un fel de inghetata.
2.Pune preparatul cu inghetata de frica intr-un tub de decorat cu varful rotun si umple profiterolul . punele unul in spatele celuilalt pe o tava lunguiata si rezerva-le.
3.Pune ficare inghetata de culoare intr-un tub de decorat sau intr-o punga la care ii tai un colt.Cu preparatul alb acopera profiterolul tragand linii in lung.Continua sa acoperi partea alba cu 1 linie roza si una galbena pana acoperi toata partea alba. Bag-o in frigider pana se solidifica. Servaste farfuria decorata cu ciocolata razuita.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise