Surpriza de mango si capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Surpriza de mango si capsuni

Ingrediente

  • 6 foi de gelatina incolora
  • 4 dl frisca lichida
  • 100 gr zahar
  • 200 gr inghetata de frisca
  • 200 gr inghetata de mango
  • 200 gr inghetata de capsuni
  • 4 profiteroluri
  • ciocolata razuita

Mod de preparare

1.Inmoaie gelatina in apa rece.Bate frisca si adauga zaharul.Scoate putin di acest preparat, adauga gelatina stoarsa si pune-o pe foc ca sa se dizolve.Adauga frisca ramasa.Imparte aceasta compozitie in 3 parti egale si in fiecare parte adauga cate un fel de inghetata.

2.Pune preparatul cu inghetata de frica intr-un tub de decorat cu varful rotun si umple profiterolul . punele unul in spatele celuilalt pe o tava lunguiata si rezerva-le.

3.Pune ficare inghetata de culoare intr-un tub de decorat sau intr-o punga la care ii tai un colt.Cu preparatul alb acopera profiterolul tragand linii in lung.Continua sa acoperi partea alba cu 1 linie roza si una galbena pana acoperi toata partea alba. Bag-o in frigider pana se solidifica. Servaste farfuria decorata cu ciocolata razuita.

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Ostropel de pui

Negresa cu ciocolata

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise