Se curata crevetii de crusta, si se inlatura intestinul din interiorul crevetelui. Se inveleste fiecare in parte cu cate o felie de piept de curcan, si se fixeaza pe mijloc cu o scobitoare. Se pune in tigaie unt , prazul taiat pestisori, sare, piper,si se prajesc la foc mediu pana se inrosesc. Se dau de o parte. Sosul se prepara astfel:se pun in tigaie unt ,semintele de snobar,migdalele , sare ,piper, vin rosu , siropul de grenadine, smantana ,mierea de albine. Se amesteca omogen pana se leaga sosul.
Se taie portocalele in doua, si se aseaza pe farfurie in forma de cerc.Se infig in jumatatile de portocale crevetii in mod uniform. Se aseaza in mijlocul farfuriei un pahar-cupa cu picior care contine putin sirop de grenadine si se completeza cu apa si se pune o lumanare ornamentala. Se toarna sosul pe piciorul paharului .Se aprinde lumanarea si se serveste .
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise