Supica cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci proaspete
  • 2 morcovi 1 radacina patrunjel
  • 1 bucatica telina (radacina)
  • 75 g unt
  • 25 g faina 100 g smantana
  • 1 leg patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Zarzavatul curat, spalat, se taie cubulete, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la fiert in apa cu sare(cam 2 litri). Dupa 30 min. se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate felii si calite in 50 g unt. Din restul de unt, faina si smantana se prepara un sos, care se subtiaza cu apa rece si se amesteca cu restul de supa. Se lasa sa mai fiarba cateva minute, se potriveste gustul de sare, iar la servit se presara verdeata tocata.

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise