Se incinge uleiul,se adauga puiul,cartofii,oregano,chili si chimenul si se calesc 5 min.
Se adauga salsa,supa de pui,sare,piper(dupa gust)se aduce la nivelul de fierbere dupa care se lasa la foc potrivit 15-20 min.(pana sunt gata cartofii).Adaugati porumbul si mai lasati la fiert 3-4 min.
Se ia de pe foc,se lasa putin la racit si se adauga jumatate de smantana.Supa este destul de groasa(tipic mexicana)si picanta.
Se pune in farfurii si se adauga restul de smantana(pe fiecare portie),se decoreaza cu ceapa verde taiata subtire(obtional).
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise