Supa taraneasca

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi mari
  • 1 conopida mica
  • taitei de casa
  • 300 g branza de oaie
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • ulei, sare, piper
  • patrunjel verde
  • crutoane de paine prajita

Mod de preparare

Se taie bucatele legumele si se pun la fiert. Cand e gata supa se pun intr-un bol ouale, branza taiata cubulete, smantana si se toarna treptat din zeama de la supa. Se mixeaza si apoi se toarna acest amestec in supa propriu-zisa. Se mai da intr-un clocot iar la sfarsit se pun crutoanele de paine si patrunjel tocat.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise