Supa rece de pepene galben

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg de pepene galben dulce
  • 2 linguri de cherry
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingura de menta proaspata tocata

Mod de preparare

Se taie pepenele in sferturi, se curata si se taie in bucati mari. Bucatile se pun intr-un blender impreuna cu 100 ml apa rece, cherry, otet si menta, apoi se paseaza pana se obtine un amestec omogen. Se toarna supa intr-un castron, se acopera si se lasa la frigider cel putin 4 ore. Cu o jumatate de ora inainte de servire, se aduce la temperatura camerei. Pentru pofticiosi, se poate orna cu sunca de Parma dar sunca ii strica starea de reteta light.

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise