Supă rece de pepene galben

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pepeni
  • 2 pahare cu suc de portocale
  • 1 pepene tăiat cubuleţe
  • câteva fructe de zmeură
  • 3 nectarine

Mod de preparare

Scoate sâmburii din pepene, scoate pulpa şi o pune în blender cu sucul de portocale. Mixează.

Pune într-o carafă şi lasă la frigider 30 de minute.

Pregăteşte frigărui de fructe alternând fiecare fruct pe beţisoare de lemn.

Aceasta este o reţeta pentru când ai musafiri, dar poţi face pentru tine şi mai simplu, făra frigărui.

Ornează după cum îţi vin idei şi după ce ai prin preajmă!

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise