Punem gaina curatata si spalata bine, in oala sub presiune, adaugam restul ingredientelor (fara taitei desigur ) acoperim cu apa si punem la fiert pentru o ora. In cazul in care, carnea nu este destul de moale, mai lasam cateva minute la fiert.
Scoatem carnea si legumele, strecuram supa, o punem dinnou la fiert intr-o oala normala, asezonam daca mai este nevoie si cand da in clocot adaugam taiteii. Lasam cam 5-8 minute sa fiarba, dupa care oprim focul si adaugam frunzele de patrunjel tocate marunt. Servim supa calda.
Carnea de gaina am servit-o langa cartofi aurii si sos picant de prune.
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise