Se incinge uleiul la foc potrivit intr-o cratita. Se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc amestecind de 5 min sau pina ceapa devine auriu.
Se adauga morcovii, scortisoara, ghimbirul, turmenicul si paprika si se prajesc 1 min. Se adauga sucul sucul de morcovi, pasta de rosii, orezul, sarea , piper si 2 cani de apa; se pun la fiert. Cind fierb se face focul mic, se acopera si se mai fierb 20 min. sau pina cind morcovii si orezul sunt fragezi.
Se pune amestecul intr-un robot de bucatarie si se amesteca pina se face piure. Cind se serveste se presara supa cu frunzele de coriandru.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise