Legumele curatate si spalate sunt tocate marunt, cartofii si carnea in cuburi mai mari, iar morcovii rondele.
Legumele curatate si spalate sunt tocate marunt, cartofii si carnea in cuburi mai mari, iar morcovii rondele. Punem in vasul Multicooker Crock-Pot Express ceapa, cartofii, morcovii si adaugam pasta de ardei. Vom pune in vas boia dulce si iute, faina, usturoiul pisat, sare si boabele de piper, chimenul macinat si frunza de dafin, apoi bucatile de carne.Turnam supa sau apa, avand grija sa nu depasim limita maxima indicata pe interiorul vasului. Fixam capacul aparatului Multicooker Crock-Pot Express, punand sageata la inceput in dreptul lacatului deschis si rotind pana ajunge la lacat inchis. Pornim aparatul apasand tasta “supa”.
Pentru inceput apare pe ecran functia de incalzire, apoi continua programul de pregatire a supei intr-un interval de doar 30 minute.
Incredibil cat de repede si de bine a fost fiarta carnea, iar gustul supei gulas a iesit senzational.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise