supa groasa de cartofi.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3 linguri cu orez
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pune la fi ert in 3 litri de apa clocotita cu sare: morcovul, telina, ceapa, pastarnacul, taiate fideluta sau cubulete. Cand sunt aproape fierte, adauga orezul spalat bine in apa rece.

Dupa 5 minute, adauga cartofi i taiati cubulete si ardeiul, bastonase subtiri. Potriveste gustul de sare si piper si lasa pe foc, pana fierb si cartofii. Pentru a capata un gust mai bun adauga si ulei de masline.

Sugestie: In supa de cartofi mai poti adauga, spre final, cateva rosii decojite si pasate.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise