supa din legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcovi
  • radacina patrunjel
  • pastarnac
  • telina
  • ceapa
  • ardei gras
  • ulei
  • supa de oase
  • piper
  • sare
  • cartofi
  • varza
  • mazare
  • rosii
  • fidea
  • pasta de tomate

Mod de preparare

Morcovii , radacina de patrunjel , pastarnacul , telina, ceapa si ardeiul gras se inabusa in ulei cu 100 ml de supa. Se adauga supa de oase, piperul si sarea apoi se continua fierberea. Cand legumele sunt fierte pe jumatate se adauga cartofii. Inainte de sfarsitul fierberii se adauga varza, mazarea, rosiile, fideaua, pasta de tomate si se mai fierbe totul 15 min.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise