Supa de zarzavat

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • Un morcov mijlociu, o radacina de patrunjel, un fir de praz, o
  • jumatate de telina, 3 cartofi
  • 1/2 lingura de unt sau de ulei, 2 l zeama de carne.

Mod de preparare

Se taie ca taiteii morcovul, patrunjelul, telina si cartofii.

Se incinge intr-o cratita untul sau uleiul, se pune tot zarzavatul,

afara de cartofi, amestecind cu lingura, pina se moaie, fara sa se

rumeneasca. Se toarna apa cit sa acopere zarzavatul, se lasa sa

dea in clocot si cind este zarzavatul aproape fiert se adauga si cartofii.

Se potriveste de sare. Cind este gata, se toarna deasupra zeama de carne

si se lasa sa mai dea impreuna in clocot.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise