SUPA DE VISINE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de visine curatate de codite si samburi
  • spalate
  • 2 galbenusuri
  • 200 g smantana dulce grasa
  • sare.

Mod de preparare

Se oparesc visinile intrun litru de apa, se trec prin sita sau se zdrobesc cu mixerul, iar zeama se firbe cu putina sare. Frecam galbenusurile cu smantana intrun castron si turnam peste zeama cu visinele mixate. Se serveste rece.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise