Supa de visine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • compot de visine
  • mere
  • smantana
  • faina
  • lapte
  • ulei
  • sare
  • zahar

Mod de preparare

Se caleste faina in un pic de ulei pana primeste o culoare aurie, dupa care se toarna apa peste. Se taie merele in cubulete micute si se pun in supa. Cand sunt aproape fierte merele se pune compotul de visine cu tot cu siropul lui si lapte. Se amesteca doua linguri de faina cu smantana si se pune in supa, dak e prea groasa se mai pune un pic de lapte. La final se adauga un strop de sare si vreo patru lingurite de zahar, dupa gust.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise