Supa de verdeturi

Punem supa la fiert si cand da in clocot, adaugam pastele.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml supa de pasare
  • 1 lingura paste risoni
  • 1 legatura macris
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
  • 1 galbenus
  • 1-2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 1 lingura otet

Mod de preparare

Punem supa la fiert si cand da in clocot, adaugam pastele. Le lasam sa fiarba 7-8 minute.

Intre timp, spalam verdeturile si le mixam bine impreuna cu uleiul. Adaugam galbenusul si turnam amestecul de verdeturi, sare si piper dupa gust in supa. Infierbantam supa, fara o fierbe, apoi o punem in 2 farfurii.

Intr-un vas, punem putina apa si otet si o dam in clocot. Adaugam ouale sparte, pe rand si le scoatem dupa aproximativ 4 minute cu o spumiera. Le adaugam la supa, pe care o servim imediat.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise