supa de verdeata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g spanac congelat
  • 2 fi re de praz
  • 1 ceapa mica
  • 1 salata verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cub de concentrat de legume
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • marar.

Mod de preparare

Caleste prazul si ceapa. Adauga si salata taiata in fasii, apoi spanacul, mai pune 3 cani cu apa si lasa sa fiarba la foc mediu.

Cand verdeturile sunt fierte, adauga usturoiul taiat, cubul de legume si sarea, mai da in doua clocote si stinge focul.

Serveste cu marar tocat. Daca nu te incanta gustul supei, o poti transforma intr-o ciorbita adaugand putin otet.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise