Supa de usturoi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 1/4 ceasca ulei de masline,
  • 6 catei de usturoi presati,
  • 1 1/2 ceasca franzela taiata cubulete,
  • 3 rosii in bulion taiate bucatele,
  • 1/2 lingurita praf de chilli,
  • 1 lingurita boia dulce,
  • 1 l apa,
  • 2 oua batute usor,
  • 1/4 ceasca patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Se incinge uleiul si se caleste usturoiul 1-2 minute, la foc slab, pana ce se inmoaie (fara sa se rumeneasa). Se adauga cubuletele de franzela si se rumenesc circa 2-3 minute, tot la foc slab.

Se adauga rosiile taiate, praful de chili, boiaua si apa, si cand incep sa clocoteasca, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet, aproximativ 30 de minute.

Se incorporeaza ouale, putin cate putin, in supa, si se lasa sa fiarba, incet, inca 2 minute.

Se toarna supa in castron, se presara patrunjelul verde tocat si se serveste fierbinte, bine condimentata cu sare si piper.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise