Supa de tacam de curcan cu taitei

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g spate, gat, tartita de curcan
  • 1 morcov, 2 cartofi
  • 1 patrunjel, 1 pastarnac, 100 g telina
  • 2 cepe, 1 ardei gras
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 cuburi/lingurite delikat
  • 1 lingurita zahar
  • 100 g taitei
  • sare, piper

Mod de preparare

Puneti la fiert carnea in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si adaugati legumele intregi, curatate si spalate. Lasati sa fiarba 30 minute, la foc mic, adaugati zaharul, concentratul si putin piper. Intre timp puneti la clocotit 1 litru de apa si fierbeti taiteii cateva minute, conform indicatiilor de pe pachet.

Dupa ce au fiert taiteii, puneti-i intr-o strecuratoare, clatiti-i cu apa rece si puneti-i in supiera. Adaugati verdeata tocata si supa clocotita.

O puteti servi simpla sau cu carne rasol. Din restul de carne si legume fierte puteti prepara ciulama, boeuf, etc.

Pofta buna.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise