Supa de sparanghel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cam 400/450 gr asparagus/sparanghel (taiat bucatele)
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de faina si 2 de unt
  • 4 cani de supa
  • 1/2 cana de smintina
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Taiati ceapa pestisori si o caliti in untul topit. Se adauga faina si se amesteca pina e omogen. Se adauga, incet, supa si apoi asparagus. Se acopera si se lasa sa fiarba, cam 20 min, pina ce asparagus-ul e moale. Se pune in blender si se face o crema. Apoi se adauga smintina, sare piper si o reincalziti putin.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise